Tuesday, 11 October 2011

Testimonial 1 : Catalyst Virgin Coconut Oil Softgel - produk yang memang kucari-cari selama ini

selain penjagaan luaran, penjagaan dalaman juga amat penting untuk memastikan kita mendapat kulit yang cantik dan berseri. kulit aku takla cantik mana pun, tapi, Alhamdulillah, hasil penggunaan dan pengambilan produk yang bagus, kulit aku dah sangat-sangat improve berbanding dulu.

untuk penjagaan luaran, aku menggunakan produk yang berasaskan susu beras iaitu F'iena Beauty. produk ini sangat berkesan dan membantu menghilangkan masalah jerawat dan kulit kusam aku.

tapi, bila datang period, cik jerawat datang gak menyinggah kat muka aku nih. bukan setakat sebijik dua, banyak gakla kadang2, besar2 lak tu. kadang2 tu, naik merah2 kat muka. hormon punya pasal. memang macam tu pun dari dulu. asal period jer, habis jerawat datang. nasib baik ada Night Cream F'iena Beauty, cepat jer kecut jerawat, pastu takdela tinggal parut-parut hitam.

tapi, tetap tak syok gak kan, so surf punya surf kat internet, terjumpa produk Virgin Coconut Oil Softgel by Catalyst. banyak review bagus pasal produk ni, dan harga pun tak mahal. aku pun tryla beli sekotak.

tapi selalu aku lupa makan. so, tak rasa macam ada kesan pun, bila period, still ada PMS and cik jerawat.

start bulan lepas, baru aku nekad makan betul2, hari2 tak miss. setakat ni, kesan yang aku dapat:

* sebelum ni, kalau period, macam nak pitam jer, sebab pening kepala yang amat. bulan ni, Alhamdulillah, aku sakit kepala sikit jer sehari sebelum datang period. lepas tu dah ok. tak perlu makan Panadol ActiFast dah
* badan rasa cergas sikit berbanding dulu
* member cakap sekarang dah makin berseri-seri. aku rasa ni dua2 membantu, F'iena Beauty and VCO Softgel
* yang paling best........ jerawat naik sebijik jer, time period hari tu!

Face : F'iena Beauty Day Cream and PIXY Compact Powder
kulit aku takla cantik mana, tapi Alhamdulillah dah banyak improved compare dulu
jerawat naik sebijik jer time period baru nih, kat sebelah mulut tu:)

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang produk VCO Softgel by Catalyst, klik sini

untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi
hotline : 013-4894037 (cik jatt)

12 comments:

LYAfrina said...

SOFTGEL TU MMG SDG FEMES SKARANG KAN..TP REGENYER...XTAHAN TU

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nnt ai blk cuti nk beli ngan uols la sbb time period ai sekali dtg mmg sakit giler....seksa jiwa raga gituew

Reensyarinie said...

lawa la kulit cik jatt..reen pun mkn vco tu..best kann..byk keluar toksin2 tsembunyi dlm badan ni.hehe

SYANI said...

Muka Cik Jatt dah cun sekarang.. Syabas!!!

Salina@IbuAqil said...

Dia mcm mana ye cik jatt? Utk sapu & mkn ke?

N i e Z a said...

aahh..vco catalyst tu mmg sgt2 bagus..saya dah amalkan sejak setahun..yg softgel mkn..yg liquid sapu kat muka..tp kdg2 terbabas2 jg..hehehhe

Kakzakie said...

Heran kakak belum jumpa lagi tau kat tempat kakak nie...

MrS. F!zA said...

vco mmg bgus..kulit kita pon ada perubahan..dlu warna kulit tk sekata..skrg dh ok..sng dh nk pakai foundation..hihi

e.l.i.z.@ said...

2,3bln sebelum ni mmg eli telan vco ni..pastu ter-stop sbb stok susah nk dpt..terus cr altenatif lain sbb eli ni obses telan ubat :P

fafa punya said...

dia ta bawa effect badan makin naik ke?

So Shy Lady said...

salam ziarah,

mmng akk tngh cari info psal prod ni coz ada mmber recommend yg jnis capsule ;)

sblum ni akk pkai jnis mnyak

RS Gold said...

Ask whoever has actually enjoyed a new Online game (massively multiplayer on the web role-playing heroic) and they also abandon immediately permit and also RS Gold appear praises regarding Group of Warcraft additionally famed while Incredible to the serious scores that are thousands inside distinct all around the mankind. Connection with Wow is the quaternary payment within the monthly of not real tactic which began using 1994's Warcraft Orcs and also PeopleCheap WOW Gold.