Tuesday, 26 March 2013

[Testimoni Set Kurus] Selepas 2 Minggu : Berat Badan Turun, Kulit Semakin Lembut dan Halus, Badan pun Semakin Cergas


Panjang betul tajuk entry kali ni, punyala teruja nak update perubahan yang dialami oleh salah seorang pennguna Set Kurus Shaklee. Mau tak teruja, baru 2 minggu sahaja beliau amalkan produk Shaklee, kesan yang dialami sangat-sangat meletup:)

Jom kita tengok testimoni beliau:

 
Selepas 2 minggu amalkan Herblax, Lecithin dan ESP, kesan yang beliau dapati adalah:
  • Berat badan semakin kurang
  • Kulit semakin lembut dan halus
  • Bekas-bekas jerawat semakin hilang
  • Rasa penat sudah tiada dan badan menjadi cergas
Teruja?
Inginkan perubahan yang sama atau lebih lagi?
Ingin tahu produk yang sesuai untuk anda?

Contact saya laju-laju!

Ramai yang dah berjaya, anda bila lagi:)
Jom berubah bersama Shaklee!

Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

1 comment:

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.