Sunday, 17 March 2013

Testimoni Mealshake dan Omega Guard untuk Anak yang Selalu Demam, Batuk dan Selsema


Ibu bapa manala yang tak risau bila anak-anak sakit, anak-anak ni kalau demam, biasanya mesti datang 3 serangkai, demam, batuk dan selsema. Bila anak sakit, si ibu terutamanya sanggup bersengkang mata berjaga sepanjang malam menjaga dan memastikan keadaan anak kesayangan berada dalam keadaan terkawal.

Anak Selalu Sakit. Apakah Pilihan Anda, SUPPLEMEN atau UBAT

Demam biasanya terjadi disebabkan jangkitan kuman sama ada virus atau bakteria, dan kanak-kanak memang mudah mendapat jangkitan kerana antibodi atau sistem imunisasi mereka yang masih belum kuat. Risiko jangkitan bertambah jika anak-anak dihantar ke nursery atau pengasuh, maklumla, tidur beramai-ramai, makan beramai-ramai, main beramai-ramai, pendek kata semua beramai-ramaila. Itula antara dilema ibu bekerjaya yang terpaksa menghantar anak-anak ke nursery atau pengasuh.

Ada sesetengah kanak-kanak yang boleh dikatakan setiap bulan demam, bayangkan setiap bulan terpaksa makan ubat termasuk antibiotik. Jika diberi pilihan antara ubat atau supplemen, yang mana satu pilihan anda. Untuk saya, sudah pastilah SUPPLEMEN. Supplemen adalah makanan tambahan berkhasiat yang mengisi kekurangan yang ada di dalam tubuh untuk mengelakkan diri dari penyakit atau jangkitan berbanding ubat atau drug yang diambil apabila terkena jangkitan atau penyakit.

Mealshake dan Omega Guard

Supplemen yang sesuai untuk meningkatkan sistem imunisasi kanak-kanak ialah Mealshake dan Omega Guard

Jom kita baca pengalaman ibu-ibu yang telah mencuba Mealshake dan Omega Guard untuk anak-anak mereka
Bonus, set ini juga sesuai untuk anak yang kurang selera atau memilih makan, mengalami sembelit, mengalami masalah eczema dan sering mengantuk.Yang penting, jangan sembarangan memberikan anak-anak makanan tambahan. Pastikan ianya dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan jangka panjang kepada kesihatan mereka.

Nak yang semulajadi, Mealshake dan Omega Guard la jawabnya:)

Semoga anak-anak kita membesar dengan sihat, cergas, bijak, comel dan menjadi anak yang soleh !

Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

 
***********************************************************

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang berkualiti tinggi ini, anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Sweet Moms Vitamin Shop. :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Siti Hajar Khalid (Cik Jatt)
ID No. 907609
♥ SMS/WhatsApp : 013-4894037
♥ Follow us on Instagram : @cikjatt

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments: